Home Zanimljivosti Nives je opet pokazala previše: ‘Ma kakva Kim Kardashian…’

Nives je opet pokazala previše: ‘Ma kakva Kim Kardashian…’

SHARE

Spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus (37) ponovno je svoje brojne pratitelje ‘počastila’ fotografijom na kojoj pozira u pripijenom bodyju. U prvi plan, naravno, stavila je svoje bujno poprsje, a ovaj put obožavatelji su primijetili i bradavice koje su se nadzirale.

– Malo ih laži, neka skandala, da sam ti šminke da probaš dala – napisala je Nives i najavila svoju novu pjesmu do koje, kako kaže, broji sitno.

foto: Privatni album

Fotografija je u manje od sat vremena ‘skupila’ više od devet tisuća lajkova, a brojni obožavatelji pohvalili su njezinu figuru.

– Kakva Kim Kardashian, mi imamo našu Nives. Izgledaš kao tempirana bomba. Mogu li te probati – samo su neki od komentara ispod fotografije. S druge strane, bilo je i onih koji osuđuju ovakvo ponašanje, kako pišu, vulgarno je za jednu majku.

foto: Instagram

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja Nives često vježba. Nedavno je prije odlaska na spavanje na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u je u prvi plan istaknula pozadinu.

foto: Instagram

Postat ću Hercules – poručila je Celzijus svojim pratiteljima uz heštegove samo jako i samo prirodno, a fotografija je u manje od sat vremena ‘skupila’ više od deset tisuća lajkova. Pjevačica je pozirala u crnim gaćicama i crnom topu dok je u rukama držala uteg od nekoliko kilograma. Osim lajkova Nives je zaradila i brojne komplimente.