Home Zanimljivosti Vruća fotka Sonje Kovač ostavila bez daha Bojanu Gregorić: “Srušio se Instagram”

Vruća fotka Sonje Kovač ostavila bez daha Bojanu Gregorić: “Srušio se Instagram”

SHARE

BIVŠA glumica, a danas jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica provodi se u Grčkoj, a fotografije koje objavljuje na Instagramu njezine pratitelje i fanove ostavljaju bez daha.

Za svojih više od 417 tisuća pratitelja na toj društvenoj mreži Sonja je podijelila vruću fotografiju s Mykonosa, za koju je već dobila više od 16 tisuća lajkova, ali i mnogobrojne komplimente na račun svog izgleda.

“Ljeto, prekrasno si”, napisala je 35-godišnja influencerica uz fotografiju na kojoj je njezina pozadina u prvom planu, a koja je oduševila i glumicu Bojanu Gregorić Vejzović. “Srušio se Instagram”, komentirala je ona.

“Čak i Afrodita je blijeda kopija tvoje ljepote”, “slatkice jedna”, “prava si bomba”, još su neki od komentara, a mnogima se svidio i Sonjin badić.

Sonji društvo na putovanjima prati dugogodišnji partner Goran Mandić, koji se u posljednje vrijeme pojavljuje i na sve više njezinih fotografija.

Inače, blogerica i influencerica nedavno se ponovo predstavila domaćim gledateljima, i to u showu “Ples sa zvijezdama”, u kojem je plesala s Goranom Voglešom.