Home Zanimljivosti Dečko misice neutješan: Zbog nje je brijao glavu i tetovirao je

Dečko misice neutješan: Zbog nje je brijao glavu i tetovirao je

SHARE

Preminula srpska misica Dijana Milojković i njezin bivši dečko Stefan Karić imali su filmsku ljubavnu priču, koja je svojevremeno do suza dovodila ljude koji su ih pratili putem medija i društvenih mreža, piše Blic.rs.

Dok se Dijana borila s opakom bolešću, uz nju je bio Stefan, koji joj je pružao podršku i svakodnevnim sitnicama pokazivao joj koliko je voli. Rak grlića maternice dijagnosticiran joj je u 27. godini kada je započela njezina borba za život. Kada je ‘Miss Europe’ i ‘Miss Sporta’, zbog bolesti obrijala glavu, kako bi joj pružio potporu u najvećoj životnoj borbi, Karić je učinio isto.

foto: Instagram

– Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim ni malo, ja se ne plašim nikoga – govorila je Dijana svom dečku. Stefan je manekenki u čast istetovirao njezino lice ispod grudi.

foto: Instagram

Par je bio inspiracija mnogima, ali naposljetku su prekinuli vezu. Šuškalo se da je prekid bio zbog druge djevojke, ali Karić je to javno opovrgnuo.

Kada je saznao da je Dijana preminula, otišao je na Ostrog u Crnu Goru i podijelio video snimak na kojem plače…

foto: Instagram

– Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolirala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno… rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! – napisao je Stefan na svom Instagram profilu i dodao:

– Hvala ti na svim danima provedenim s tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti. Vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja! Zauvijek tvoj, Stefan.

foto: Instagram

Misica je preminula 22. srpnja u 33. godini. Sprovod će biti u četvrtak, 25. srpnja u 14 sati na gradskom groblju u Ćupriji, javio je Dijanin brat, Dušan Milojković.