Home Društvo ‘SRAMI SE’ Građani ogorčeni na gradskog vijećnika SDP-a: Blatio je Zadar...

‘SRAMI SE’ Građani ogorčeni na gradskog vijećnika SDP-a: Blatio je Zadar u medijima lažnom pričom o sladoledu od 1200 kuna

SHARE

Brojni građani izrazili su ogorčenje na postupak Daniela Radete, gradskog vijećnika SDP-a, koji je zaslužan za “priču o sladoledu koji je turiste koštao 1200 kn”, a koju su prenijeli brojni hrvatski i inozemni mediji.

Građani smatraju da je ovime nanijeta ogromna šteta Zadru i zadarskom turizmu te da ovako negativna promidžba nije nešto što će u Zadar privlačiti goste, tim više što je priča prenapuhana. Smatraju da je turist kriv što nije propisno parkirao i platio parking, a ako aparat nije radio mogli su platiti mobitelom te da Radeta kao gradski vijećnik ima mogućnost na drugi način rješavati problem neiscrtanog parkinga ili provizije bankomata, a ne blateći Zadar u medijima, piše kalelargainfo.

Zanimljiv komentar ispod članka na jednom portalu ostavila je Zadranka Suzana Arslani.

“Ova besmislena vijest je postala teror. I to onaj najgadljiviji. Priča je šuplja, gosp. gradski vijećnik čiji su gosti bili dovoljno blesavi da nepropisno parkiraju, on priča o zadarskim problemima na koje za razliku od nas, MOŽE utjecati. Inače ne znam što fucking radi u tom gradskom vijeću. Radeta, da si barem ovoliko vremena potrošio na Narodnom trgu 1 i utjecao na odluke koje se tiču građana grada Zadra. Ne, ti lupaš o pauku i sladoledu i još manipulatorski serviraš pricu o sladoledu od 1200 kn. Ja ne mislim da je nas turizam sjajan, ali ovo što si pokrenuo s ovom glupavom pričom sigurno ne ide u korist Zadra. Koliko god je grad sjeban, ovo ipak nije zaslužio. Ni grad, ni Zadrani. Srami se!”