Home Nekategorizirano Bandić: Hercegovački kumovi su čista ljubav

Bandić: Hercegovački kumovi su čista ljubav

SHARE
Zagreb, 17.5.2017 - Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je konferenciju za novinare na kojoj se govori o rezultatima javnog natječaja za financijsku potporu obrtnicima grada Zagreba, predstaviljen je i novi Portal Zagrebcrafts - promidžba i povećanje konkurentnosti umjetničkih i tradicijskih obrta te aplikacija "Izi do potpora", koja na jednom mjestu donosi sve natječaje za bespovratna sredstva iz proračunskih i EU fondova uz jednostavno pretraživanje i izračun. foto HINA/ Tomislav PAVLEK /tp
“Vatrogasci su u ovih 18 sati pokazali da su najbolji ljudi u Hrvatskoj. Imamo najbolju tehniku i najbolje ljude i hvala svima što su to napravili”, kazao je Milan Bandić nakon herojskog čina vatrogasaca u Zagrebu.

Alfa i omega glavnog grada Hrvata govorio je i o opasnom otpadu. “Bilo bi bolje da nema toga, ali to je samo u kaubojskim filmovima, Chuck Norris i svega što volim prije spavanja. Kad on potaraca sve Kineze, ne zato što ima dugu ruku i dugu nogu, nego zato što su Kinezi malo niži”, rekao je Bandić. Kazao je i da Zagrepčani mogu očekivati da će se poštivati europske standarde i da će se to uvjetovati sadašnjoj vladi.”

Nastavak obraćanja novinarima zagrebački gradonačelnik većim je dijelom posvetio naglašavanju kako je to sada odradio šest mandata. “Meni će biti sedmi mandat, a njima drugi. Prioriteta uvijek ima, para uvijek ima, samo treba biti dogovora”, poručio je neskriveno Bandić svojim koalicijskim partnerima.

“Ja sam čovjek čvrsto na zemlji, ja sam umjereni optimist. Ja da sam umjereni pesimist ne bi imao šest mandata nego jedan kao Vlada”, ponovno je podbo Plenkovićevu administraciju.

Gradonačelnik Bandić je svoje uvjerenje da će imati sugovornika u vladi ilustrirao protupitanjem u kojem se pozvao na film ‘Kum’ o talijanskoj mafiji u SAD-u: “Jeste li gledali ‘Kuma’? Ponuda koja se ne može odbiti, ja imam 51 posto razloga… Pogledajte ‘Kuma’ ponovno, pa će vam biti sve jasno”, poručio je Bandić sa smiješkom.

Na podsjećanje novinara da govori o mafijaškom kumu, Bandić je reterirao: “Nema ništa ljepše nego biti kum, ja sam bio kum 164 puta. Ja samo govorim o ljubavi, hercegovački kumovi su čista ljubav. Vi kad budete imali toliko ljubavi, ja ću vam skinuti kapu.”

Grude.com