Home Šport VIDEO: Dominkovićev time-out za pobjedu: “Halile, poderi ga pi*ka mu materina”

VIDEO: Dominkovićev time-out za pobjedu: “Halile, poderi ga pi*ka mu materina”

SHARE
Hrvatska mlada rukometna reprezentacija izborila je finale Svjetskog prvenstva nakon 31:28 pobjede protiv Portugala.

No, moglo je biti i drugačije da mladi Kauboji nisu ubacili u petu brzinu u samoj završnici te iz -1 preokrenuli u +4 i sigurnu pobjedu.

Imali su naši rukometaši uvjerljivu prednost u nekoliko navrata tijekom susreta, a kada su je po drugi put izgubili, izbornik Davor Dominiković je izgubio živce.

Dominiković je pozvao minutu odmora kod vodstva Hrvatske 9:7 u prvom poluvremenu nakon što su Portugalci napravili seriju 3:0.

Vikao je izbornik na svoje mlade igrače jer nisu izlazili na njihovog najboljeg šutera Silvu, a u jednom je trenutku urlajući rekao Halilu Jaganjcu.

Time-out pogledajte OVDJE.

“Halile, što ga gledaš, poderi ga pi*ka mu materina! Nema šuta”, viknuo je Dominiković, aludirajući na čvršću igru u obrani

Nakon toga su Jaganjac i ekipa napravili seriju 3:1, a njegov govor očigledno je dobro utjecao na njih u borbi za finale koje su na kraju i izborili velikom pobjedom.

Dominković je bio vrhunski igrač obrane hrvatske reprezentacije iz zlatnih dana zbog čega je dobio naziv “ministar obrane”.

Hrvatska će u finalu igrati protiv Francuske, koja je ranije slavila protiv Egipta 35:33. Susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 16.30

R. I. /Foto:screenshot