Home Društvo Potražnja za studentskim domom u Mostaru veća nego prošle godine: Rezultati natječaja...

Potražnja za studentskim domom u Mostaru veća nego prošle godine: Rezultati natječaja 1. kolovoza

SHARE

Natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu za akademsku 2019./2020.godinu je okončan. Prema ovom natječaju, 260 studenata dobiti će smještaj u mostarskom studentskom domu koji već nekoliko godina slovi za najmoderniji studentski dom u regiji.

“Prijave za ovaj natječaj su zatvorene i rezultate studenti mogu očekivati 1.kolovoza na web stranici centra a javnost će biti obaviještena i putem medija. Unatoč predviđanjima da bi se mogao dogoditi pad studenata pa tako i aplikacija za dom, mi bilježimo porast od čak 10% više aplikacija nego prethodne godine gdje od 478 zaprimljenih aplikacija imamo 450 valjanih. Žao nam je što naše usluge ne možemo pružiti svima koji apliciraju ali velik broj aplikacija dovoljno govori o kvaliteti koju pružamo našim korisnicima i naš cilj je i kroz novu akademsku godinu ići korak dalje”, kazala je Anita Glibić, glasnogovornica Studentskog centra Mostar.

Natječaj za brucoše studenti mogu očekivati već krajem kolovoza a koji će biti objavljen u medijima i web stranici centra.