Home Crna kronika Otac alkoholičar prodavao djevojčicu muškarcima za pivo

Otac alkoholičar prodavao djevojčicu muškarcima za pivo

SHARE

Strašno! Užasno!… Mislim da ne postoji nijedna riječ kojom bih mogao opisati što se događalo u kući Boriše A. To mi je trauma za čitav život, jer slike koje sam vidio, nikad neću moći izbrisati iz sjećanja. Kako kuća nije imala roletne, s ulice smo mogli sve da vidimo. Jednom susjedu je pozlilo i završio u Hitnoj, jer nije mogao vjerovati da otac može sjediti i piti pivo dok neko ima seks s njegovom kćerkom – rekao je za “Novosti” jedan od susjeda Boriše A. iz Svilajnca u Srbiji, koji su ga prijavili da je podvodio svoju maloljetnu kćerku za 10 eura pedofilima.

Kako kažu susjedi, muškarac se s kćerkom u taj kraj doselio prije nekoliko godina, a živio je od prodaje cvijeća na pijaci.

Susjedi su još prošle godine posumnjali da se nešto čudno događa, ali kako je riječ o veoma osjetljivoj stvari, nisu prijavili policiji dok nisu bili sigurni.

Kad su se uvjerili da se radi o seksualnoj zloupotrebi djeteta, odmah su pozvali policiju.

– U trenutku kad je policija došla, djevojčica i jedan muškarac bili su nagi. U kući su bili njen otac i još jedan muškarac. Sva trojica su odmah uhićena, a forenzičari su radili dokasno navečer i sakupili su sve potrebne dokaze. Otac djevojčice je pijan od ranog jutra, kćerku je prodavao za pivo. Djevojčica je s posebnim potrebama, ali bila je uvijek mila, vesela, igrala se s našom djecom. Prema njenom ponašanju, nismo mogli primijetiti da je preživljavala užas, mislim da ona nije ni znala što se događa i na što je otac tjera – dodao je drugi susjed.

Nakon što je otac uhićen, djevojčica je smještena u hraniteljsku obitelj i s njom rade stručnjaci kako bi se što prije oporavila.