Home Crna kronika Desetogodišnje dijete izgubilo tek započeti život zbog “ljubomore”

Desetogodišnje dijete izgubilo tek započeti život zbog “ljubomore”

SHARE

Za ubojicom šestero osoba tijekom noći su tragale kompletne policijske snage, a očevid zločina još uvijek je u tijeku i potrajat će još neko vrijeme

U naselju Kajzerica u Novom Zagrebu jučer je došlo do stravičnog šesterostrukog ubojstva u kojem su poginule tri žene, dvojica muškaraca i 10-godišnje dijete. Policija je pred kućom zatekla četiri tijela, dok su tijela dvojice muškaraca pronađena u kući u Cimermanovoj ulici.

Na press konferenciji policija je otkrila kako je zatečeno sedmomjesečno dijete zajedničko dijete ubojice Igora Nađa (36) i jedne od žrtvi. Nađ je, osim bivše i njezine obitelji te partnera, ubio i 10-godišnje dijete. Policija je kazala kako Nađ nije poznat policiji po obiteljskom nasilju.

Jutarnji doznaje kako je ubojica 35-godišnji Igor Nađ. Nađ je vozio taksi vozilo Škoda Octavia koje je pronađeno pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Ubio ih je pa pobjegao

Do pucnjave je došlo oko 21.30 sati, nakon čega je ubojica pobjegao. Sve policijske snage bile su raspoređene diljem Zagreba, a nakon višesatne potrage ubojica je lociran u Brezovici gdje je tijekom uhićenja počinio samoubojstvo.

Očevid je još u tijeku, a potrajat će još neko vrijeme. Motiv je navodno ljubomora. Dnevnik.hr neslužbeno doznaje kako je muškarac ubio bivšu suprugu, njezinog partnera, njezinu sestru i roditelje te 10-godišnje dijete za koje se još ne zna je li s njim u srodstvu.

Smaknuo je cijelu obitelj

“Očevid će potrajati, teško je reći koliko. Možemo potvrditi da je posljednja intervencija na ovoj adresi bila 2011. godine, ali se radi o događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim. Ne možemo govoriti o motivu”, potvrdio je Rašić za Dnevnik.hr.