Home Crna kronika MOTIV LJUBOMORA? MASAKR U NOVOM ZAGREBU Šest osoba, među njima i jedno...

MOTIV LJUBOMORA? MASAKR U NOVOM ZAGREBU Šest osoba, među njima i jedno dijete, ubijeno u kući na području Kajzerice, ubojica nakon velike potjere počinio samoubojstvo

SHARE

Šest mrtvih tijela zagrebački su policajci pronašli nakon dojave o pucnjavi u četvrtak navečer u novozagrebačkom naselju Kajzerica u Cimermanovoj ulici, a prema prvim informacijama, ubojica je muškarac za kojim je policija odmah krenula u intenzivnu potragu na širem zagrebačkom području. U petak, nešto poslije 4 sata ujutro, iz policije je potvrđeno da je odbjegli počinitelj lociran u Brezovici te da je ondje prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Kako doznaju reporteri Jutarnjeg, a potvrdio je to i načelnik zagrebačke Policijske uprave Marko Rašić, ubijene su tri žene, dvojica muškarca i desetogodišnje dijete, a preživjelo je samo 7-mjesečno dijete koje je zbrinuto. Vjeruje se da je ljubomora motiv ovog brutalnog zločina kakav nije zabilježen u Hrvatskoj.

Policija je potvrdila da je u 21.30 sati zaprimila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba. Sumnja se na ubojstvo vatrenim oružjem, potvrđeno je u policiji.

Zbog jednog od najbrutalnijih zločina u posljednjih tridesetak godina pokrenuta je sveobuhvatna i kompleksna akcija u kojoj su sudjelovale sve raspoložive snage Policijske uprave zagrebačke. Angažirana je i specijalna policija.

Građani su svjedočili snažnoj policijskoj prisutnosti na zagrebačkim ulicama, na svim ključnim lokacijama u gradu. Nitko nije mogao proći od Željezničkog mosta do pješačkog mosta. Policija je žurno blokirala sve cestovne puteve iz Kajzerice prema svim pravcima. Naoružani dugim oružjem kontrolirali su sve automobile, a sve raspoložive ophodnje “češljale” su ulice Novog Zagreba.