Home Šport Predsjednik Osijeka o prometnoj nesreći svog igrača: “Pero je definitivno bolji nogometaš...

Predsjednik Osijeka o prometnoj nesreći svog igrača: “Pero je definitivno bolji nogometaš nego vozač”

SHARE

Petar Bočkaj još jednom je pokazao da nije baš dobar vozač. Igrač Osijeka je u subotu imao drugu prometnu nesreću u samo pet mjeseci. Nakon što je u ožujku u alkoholiziranom stanju skršio benzinsku pumpu, Pero je ovaj put ipak nešto bolje prošao.

Naime, igrač Osijeka zabio se u drvo koje je silinom udarca iščupao iz korijena, a zatim skrenuo i u automobil koji je bio parkiran kraj popularne osječke Šibicare.

– Pero je definitivno bolji nogometaš, nego vozač – rekao je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović u malo šaljivom tonu, a onda nastavio nešto ozbiljnije:

– Nadam se i vjerujem da će nakon ove druge nesreće malo pripaziti. Vozi jake automobile. Nećemo ga kazniti zbog ove nesreće, nije se ogriješio o klupski pravilnik i nije vozio u alkoholiziranom stanju. Ovakva nesreća može se dogoditi svakome od nas, a ona prva koja je bila na pumpi, može se dogoditi samo rijetkima. Tad smo ga kaznili, sad nećemo. Mora paziti – zaključio je predsjednik Osijeka, prenose 24sata.hr.

S Bočkajem je tijekom nesreće u automobilu bio i suvozač, a sve se dogodilo u osječkoj Reisnerovoj 111, u širem centru grada. Bočkaj je vozio isti onaj bijeli Mercedes s kojim se prije nekoliko mjeseci zabio u izlog benzinske postaje. Zanimljivo je to što je tvornica šibica udaljena samo 500 metara od benzinske pumpe, a sam Petar je nakon druge nesreće priznao kako će prodati automobil.

Sve se to dogodilo nakon što je Osijek ispao iz Europske lige od CSKA Sofije nakon penala, a Bočkaj je bio jedan od igrača koji je promašio penal u raspucavanju. Ovaj put zbog nesreće neće snositi nikakve posljedice što se tiče kluba, no sigurno će ga na adresi dočekati neka kazna od policije…, prenosi Dnevnik.ba