Home Tech KAO DA BI IH MI I GLEDALI! Velike tehnološke tvrtke žele vam...

KAO DA BI IH MI I GLEDALI! Velike tehnološke tvrtke žele vam smrt: Amazon je uhvaćen dok uklanja dokumentarce o tome kako ostati zdrav i prirodno spriječiti bolesti

SHARE

Otkako je kalifornijski demokrat Adam Schiff, u ožujku, napisao pismo Amazonovom Jeffu ​​Bezosu želeći saznati što namjerava učiniti sa svim “medicinski netočnim” informacijama na njegovoj web stranici, najveći svjetski mrežni trgovac krenuo je aktivno skidati sve vrste knjiga, video zapisa i drugih medija koji se bave pojmovima poput prirodnog zdravlja i dobrobiti, piše Logicno.com

Zašto? Jednostavno rečeno: ako ste zdravi ne donosite dobit velikim farmaceutskim tvrtkama. Ako ste bolesni i želite se liječiti na prirodan način, ili pak želite prirodnim putem raditi na prevenciji neke bolesti, opet ne donosite dobit. Zdrav čovjek nije isplativ farmaceutskoj industriji.

Amazon je već uklonio dokumentarne filmove o “cjepivima”, poput Vaxxeda. Također su uklonili filmove o raku i HIV-u, jednostavno zato što proturječe službenoj naraciji velikih farmaceutskih tvrtki i medicinske industrije kakvu trenutno poznamo, jer samo oni imaju sve odgovore o tome kako ostati zdrav.

Amazon također ne želi da njegovi kupci budu upoznati sa slučajevima u kojima je medicinsko-industrijski kompleks napao obitelji zbog odbijanja smrtonosnih tretmana poput kemoterapije, zbog čega je, na primjer, uklonio Flipping The Script: When Parents Fight Back, dokumentarni film o roditeljima koji se pokušavaju boriti protiv prisilne kemoterapije za svoju djecu s dijagnozom raka.

Još jedna istina koju otkriva Flipping The Script, i za koju Amazon ne želi da znate, je da obitelji koje se uspješno bore protiv velikih farmaceutskih tvrtki i medicinskog stroja, temeljenog na lijekovima koji ga podržavaju, često uspješno koriste strategije prehrane i detoksikacije te prevladaju rak bez otrova – ove informacije predstavljaju veliku prijetnju kemijskoj industriji.

“Procijenjeni prihod od liječenja raka djeteta iznosi 65 milijuna dolara dnevno”, objašnjava jedno izvješće, izračunavši da je prosječni režim liječenja djeteta s karcinomom sada 1,5 milijuna dolara, pod pretpostavkom da je dijete prisiljeno na uobičajenu kemoterapiju i / ili zračenje.

Što se tiče Root Cause, ovaj sada zabranjeni film bavi se problemom punjenja korijenskog kanala zuba, koji su uglavnom prijevara zbog činjenice da su poznati uzrok raka, što znači da ako bi ih ljudima trebali prestali raditi, industrija raka će financijski patiti.

“Svi ovi filmovi imaju jednu zajedničku stvar … prijete velikim financijskim padovima ovim medicinskim industrijama”, objašnjava Humans Are Free, kako prenosi SGT Report.

“I prvi put u povijesti vlada i medicinske ustanove spremni su prekršiti ustav i pravo slobodnog govora za filmaše.”

GLAVNI MEDIJI SU OČITO U DOSLUHU VELIKIM TEHNOLOŠKIM TVRTKAMA KAKO BI SE POGURALA CENZURA MANJINSKIH GLASOVA U PRIRODNOM ZDRAVLJU I WELLNESSU PROTIV SLOBODNOG GOVORA

Budući da je prirodno zdravlje u Americi još uvijek manjinski položaj, ono što multinacionalne korporacije poput Amazona rade cenzuriranjem ovih informacija nameće protu-slobodnu tiraniju govora protiv glasova manjina, uz prikladnu pomoć glavnih medija i uspostavu politike.

“Zanimljivo je u ovom prikrivanju i cenzuriranju statusa medijskog ponašanja, jest što se izvještava samo o onome što oni iza kulisa žele,” otkriva Humans Are Free.

“Budući da članci izlaze gotovo istog dana ili u roku od nekoliko dana nakon uklanjanja, jasno je da se netko obraća medijima kako bi izvještavao o tim uklanjanjima.”

Iako je ovaj članak napisan na primjeru SAD-a činjenice koje proizlaze su zastrašujuće. Ljudski život koji je neprocjenjiv, za farmaceutsku industriju samo je jedan broj. Broj iz kojeg treba izvući što više novca dok ga ne nestane. Strašno!

naturalnews.com