Home Zanimljivosti Upoznajte najljepšeg muškarca u BiH: Predstavljati će nas u svijetu!

Upoznajte najljepšeg muškarca u BiH: Predstavljati će nas u svijetu!

SHARE

Oko 100 odabranih natjecatelja iz cijelog svijeta doputovalao je 6. kolovoza u Manilu na Filipinima, a finale Mr World će se održati u petak 23. kolovoza u Coliseumu Smart Araneta, jednoj od najvećih azijskih zatvorenih dvorana.

Direkcija izbora Miss i Mistera BiH odabrala je na Castingu Darka Milovića iz Goražda za Mistera BiH kao ovogodišnjeg predstavnika BiH.

Darko ima 17 godina i učenik je srednje Ekonomske škole u Goraždu, voli sport, a talentovan je za nogomet, te govori engleski jezik.

Natjecatelji iz cijelog svijeta odmjeriti će snage u nizu izazova, te će testirati svoju fizičku i mentalnu izdržljivost.

– Mr World je jedinstveno natjecanje. Natjecatelji se bore jedni protiv drugih, ali u osnovi toga je atmosfera sportskog duha, jedinstva i prijateljstva, što čini ovo natjecanje tako prekrasnim iskustvom za sve one koji su uključeni – kazala je Julia Morley, predsjedateljica i izvršna direktorica Miss Svjetske organizacije.

Opremanje našeg predstavnika za odlazak na izbor Mister svijeta pored Direkcije izbora Miss i Mistera BiH, podržala je modna kuća MODIANA.

U predstavljanju u nacionalnim kostimima Darko će nositi narodnu nošnju koju je obezbjedio KUD iz Višegrada.

– Ovo je još jedna dobra prilika da se Bosna i Hercegovina predstavi i afirmira u svijetu putem ovog muškog natjecanja ljepote, talenta i vještina mladih ljudi iz cijelog svijeta, navode iz Direkcije izbora Miss i Mistera BiH.