Home Šport Ivanišević i Đoković odmjerili snage u bilijaru, koji je bio bolji?

Ivanišević i Đoković odmjerili snage u bilijaru, koji je bio bolji? [video]

SHARE

Najbolji svjetski tenisač, Novak Đoković ušao je u četvrtfinale turnira Masters serije u Cincinnatiju gdje brani naslov. Sat i pol vremena trebalo mu je da svlada 53. na svijetu, Španjolca Pabla Carrena Bustu, a u četvrtfinalu ga čeka Francuz Lucas Pouille.

U SAD-u se s Đokovićem nalazi i njegov povremeni trener, hrvatska legenda Goran Ivanišević koji je bio s njime i u prvom tjednu Wimbledona. Novak je već nekoliko puta istaknuo kako su sjajno kliknuli, a godi mu i što se s trenerom napokon može razgovarati na jeziku koji govori.

Đoković je jutros na društvenim mrežama objavio snimku njih dvojice kako igraju biljar. Bilo je tu svega, od legendarnog Goranovog živciranja do svađanja oko toga, sve naravno uz puno, puno smijeha.

Recimo i kako je Roger Federer pometen s terena od mladog Rusa Andreja Rubljova.

 

Post match drama on the billiard table. I am challenging the call. Goran is really desperate for some help with his billiard skills. It has been quite a while since the last win for him. He forgot the taste of it.. I know it hurts. But he is tough guy, he needs to go through the pain. Good days ahead for him.. maybe 🤣🤣🤣💪🎱Drama na bilijarskom stolu večeras. Goranu je stvarno potrebna pomoć sa bilijarskim veštinama. Prošlo je dosta vremena od njegove poslednje pobede. Zaboravio je kakav je to osećaj. Znam da boli Gorane, ali izdrži. Jak si ti čovek. Dobri su dani pred tobom… Možda 🤣🤣🤣💪🎱

Posted by Novak Djokovic on Četvrtak, 15. August 2019.