Home Crna kronika FOTO: Najseksi provalnica svijeta je – Hrvatica

FOTO: Najseksi provalnica svijeta je – Hrvatica

SHARE

Monique Agostino, 23-godišnja Australka i ‘Instagram model’ hrvatskih korijena, u utorak se sama branila pred sudom u Sydneyju gdje je optužena za seriju pljački. Odbili su joj zahtjev za jamčevinom.

dnevnik.ba

U studenom prošle godine australska je policija u Sydneyu zaustavila Mitsubishi Lancer za čijim je upravljačem sjedila Monique Agostino. Policajcu u redovnoj kontroli prometa za oko je zapelo dlijeto koje se nalazilo u automobilu, kao i tri mobitela od kojih je na jednom pisalo ‘Vlasništvo tvrtke Linfox’, piše australski 9News.

dnevnik.ba

Nakon što je privedena, policija je provela istragu i na temelju nje 23-godišnju Monique Agostino optužilo za nekoliko pljački.

Bila bi to još jedna klasična priča o ‘sitnoj’ pljačkašici da se na kraju nije ispostavilo da je Monique Agostino Instagram model koju na toj društvenoj mreži prati gotovo osam tisuća ljudi.

dnevnik.ba

Na profilu koji se sad zaključan predstavlja se kao ‘ponosna majka’, ‘Hrvatica / Australka’ te ‘lovac na talente’ i ‘poduzetnica’, prenose 24sata.hr.

Zbog svoje vrlo kratke, ali očito vrlo osebujne biografije, Agostino su zamijetili i brojni svjetski mediji.

Daily Mail tako piše da je Agostino samohrana majka, a australski portal Aussie Celebs da je rođena u Australiji, ali ima hrvatske korijene.

Monique Agostino jučer se pojavila pred Downing Centre sudom gdje se zastupala sama. Optužena je za seriju pljački na sjeveru Sydneya, a australski mediji pišu kako su joj odbili zahtjev za jamčevinom.

U samo jednoj noći početkom studenog 2018. godine provalila je u četiri lokala; u Pound of Pizza ukrala je mobitel, a nešto kasnije provalila je i u ‘House of Fruit’ te samo dvije minute kasnije i u ‘La Parisien Cafe’.

U gotovo tri sata ujutro, iste noći, provalila je u Stanley Street Cafe gdje je, tvrdi tužiteljstvo, ukrala 300 australskih dolara i kreditnu karticu.

Nakon naporne noći, kreditnu je karticu iskoristila za obrok u McDonald’su u vrijednosti od 11,55 australskih dolara.  Sud joj je u utorak odbio mogućnost jamčevine, a tereti je za ‘dvije provale i krađu imovine vrijednosti manje od 60 tisuća australskih dolara’, kao i za ‘provalu u tvrtku kako bi ukrala vrijednost manju od 60 tisuća australskih dolara’ te ‘nepošteno pribavljanje imovine obmanom’.

Monique Agostino je pred sudom rekla da se ne osjeća krivom.