Home Crna kronika Bojan Tomić poginuo u sudaru

Bojan Tomić poginuo u sudaru

SHARE

Motociklista Bojan Tomić iz Bijeljine (22) i njegov sugrađanin Božidar Petrović (78), koji je vozio golf dva, poginuli su u utorak nakon stravičnog sudara u biljeljinskom selu Zagoni, koje je šokirala nesreća u kojoj im je poginuo susjed.

Tragedija se dogodila oko 19.15, samo 500 metara od kuće nastradalog Petrovića, koji je, prema riječima susjeda, golfom krenuo kupiti mlijeko.

Susjedi su nam ispričali da je išao prema Bijeljini, a kada je skrenuo u manju ulicu naišao je motocikl, koji se sudario s njim. Tomić je nastradao na licu mjesta, a Petrović je tri sata kasnije preminuo u bijeljinskoj bolnici “Sveti vračevi”, pišu Nezavisne.

“Stravičan je to bio prizor, jer je od siline udara golf pao u kanal pored puta, a dijelovi motora rasuli su se svuda”, pričaju u Donjim Zagonima.

O strahotama nesreće najbolje svjedoči podatak da su na golfu ispala prozorska stakla i šajba, a motocikl je potpuno uništen.

Iako policija utvrđuje uzrok nesreće, susjedi su uvjereni da Petrović nikada nije jurio i treća brzina mu je bila maksimum, pa pretpostavljaju da je motor išao brzo i da je to kumovalo ovako tragičnom ishodu.

Za svog pokojnog susjeda kažu da je bio harmonikaš, koji je važio za velikog veseljaka.

“Petrović je često nosio harmoniku, kojom je razveseljavao ljude u selu kada se negdje okupe. S njim je uvijek bilo veselo, a bio je jako dobar susjed”, kažu u selu.

Kako su danas naveli iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale poginulih, na mjesto nesreće izašli su policija i Služba hitne pomoći.

“Očevidom je utvrđeno da su se sudarili golf, kojim je upravljao B.P., i motocikl Yamaha, koji je vozio B.T. i koji je poginuo na licu mjesta. Vozač golfa B.P. je zadobio teške povrede i prevezen je u Medicinski centar u Bijeljini, gdje je preminuo istu večer oko 23 sata”, rekli su u policiji.

Postupajući tužitelj naložio je istragu kako bi se utvrdili točni uzroci nesreće.