Home Šport Ferrari uz zastavu Herceg Bosne slavio na VN Italije

Ferrari uz zastavu Herceg Bosne slavio na VN Italije

SHARE

Vozač iz Monte Carla, Charles Leclerc ostvario je drugu uzastopnu pobjedu u utrkama Svjetskog prvenstva Formule 1, a njegov trijumf na Velikoj nagradi Italije u Monzi prva je Ferrarijeva pobjeda na ”domaćoj” utrci od čak 2010. godine.

Leclerc je prije tjedan dana na Velikoj nagradi Belgije u Spa-Francorchamps stigao do prve pobjede u karijeri, a u nedjelju je ostvario svoje i snove brojnih Ferrarijevih navijača uz stazu u Monzi i diljem svijeta koji su ovu pobjedu dugo čekali.

Slavlje nakon pobjede obilježila je i zastava Herceg-Bosne s natpisom ‘Čapljina’, javlja Čapljinski portal.

Na dodjeli nagrada i intoniranju britanske i njemačke himne, u kadru je stalno bila zastava Herceg-Bosne s natpisom Čapljina.

Fan F1 iz hercegovačkog grada je zastavu svog naroda u BiH stavio na dugački štap kojim je vijorio ispred balkona gdje su se nalazili pobjednici.

Nije to ništa novo jer se i ranije viđala ista zastava na istoj stazi koja nam je poslije one u Mađarskoj najbliža.

Čapljinac godinama u nazad zajedno s ostalim navijačima dođe ispod balkona na kojem se dodjeljuju nagrade, ali zahvaljujući domišljatosti s dugačkom motkom, njegova zastava je uvijek iznad onih Ferrarija, Mercedesa, Njemačke ili Finske, piše Iks-portal.info.