Home Zanimljivosti ČUDNA SCENA U TURSKOJ Ako ste mislili da ovo dječak puši cigaretu...

ČUDNA SCENA U TURSKOJ Ako ste mislili da ovo dječak puši cigaretu na utakmici, to je zapravo 36-godišnjak neobična izgleda

SHARE
U tijeku je bila humanitarna utakmica Bursaspora i Fenerbahčea. Režiser je, što je normalna praksa, u jednom trenutku u prijenos ubacio kadrove publike.

A na tribinama – šok: kamera je ulovila navijača Bursaspora, na prvi pogled dječaka od možda 13-14 godina, kako uvlači dim cigarete. Ironično, cilj humanitarne akcije bio je, između ostaloga, skupiti novac za liječenje djece.

Neobična situacija učas se proširila internetom, a društvene mreže dobile su novi instant-hit. Ne kaže se bezveze u narodu da netko ”puši kao Turčin”, vjerojatno je prva asocijacija mnogima kada vide dječaka kako strastveno uvlači dim poput iskusnog pušača, prenosi Gol.hr.

Međutim, pojavila se i pozadina priče. Turci su se bacili u potragu za identitetom slučajne internetske zvijezde, a ispalo je da je ”dječak” zapravo 36-godišnji muškarac neobično mladog izgleda. Dječak pored njega nije ni prijatelj ni školski kolega, nego – njegov sin.

U svakom slučaju, ”dječaku” prijeti i kazna zbog pušenja na mjestu na kojem je to zabranjeno. Tribine u Turskoj formalno spadaju u tu kategoriju, pa bi ga mogla sustići kazna od stotinjak kuna. Ako ga opale po džepu, ostaje mu utjeha da je njegov Bursaspor pobijedio Fener s 2:1.