Home Šport Mentor iz nogometnog saveza BiH u radnoj posjeti udruzi Sudaca ŽZH

Mentor iz nogometnog saveza BiH u radnoj posjeti udruzi Sudaca ŽZH

SHARE

Jučer je u Hotelu Park u Širokom Brijegu, udrugu nogometnih sudaca Županije Zapadno-Hercegovačke ispred nogometnog saveza BiH posjetio gosp. Tarik Kečo.

UEFA preko matčnih saveza nadgleda rad sudačkih udruga, a gosp. Kečo, koji je stručni suradnik u Odjelu za suce i suđenje nogometnog saveza BiH, ujedno je zadužen i za praćenje rada udruge sudaca ŽZH.

Radnom sastanku udruge osim gosp. Keče prisustvovali su predsjednik udruge sudaca ŽZH gosp. Goran Paradžik, predsjednik županijskog nogometnog saveza gosp. Josip Bevanda, kao i istaknuti članovi udruge gosp. Gojko Bandić i gosp. Marinko Jelić.

Nakon višesatnog sastanka gosp. Kečo je pohvalio rad udruge, istakao da je organizacijski udruga među boljima u savezu, a također je ukazao da postoji prostor za daljnji napredak u radu udruženja.

Predsjednik županijskog nogometnog saveza gosp. Josip Bevanda dao je bezrezervnu podršku u radu udruge i naglasio kako udruga može u računati na pomoć županijskog nogometnog saveza.

Goran Paradžik kao predsjedik udruge sudaca ŽZH, u svoje ime i ime članova udruge, zahvalio je gosp. Keči na posjeti, naglašavajući da uz njega kao mentora ovo udruženje može samo biti bolje.

Također Paradžik je zahvalio gosp. Bevandi na sudjelovanju u radnom sastanku i istakao kako je, uz pomoć gosp. Bevande ispred županijskog saveza i gosp. Keče kao mentora ispred nogometnog saveza BiH, pred ovom udrugom svijetla budućnost.