Home Crna kronika BiH: Djevojka preminula u prostorijama Hitne pomoći, policija uhitila nekoliko osoba

BiH: Djevojka preminula u prostorijama Hitne pomoći, policija uhitila nekoliko osoba

SHARE

Ženska osoba K.E. (26) preminula je u Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Sanskom Mostu, nakon što je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena u teškom stanju. Ona je bila bez svijesti, a tijekom pokušaja medicinskih radnika da je reanimiraju, preminula je.

-Od dežurne medicinske sestre dobili smo dojavu da je, oko 22.30, u Dom zdravlja Sanski Most dovezena mlađa ženska osoba u besvjesnom i kritičnom zdravstvenom stanju i da napori da se vrati u život nisu urodili plodom. Policija je pronašla i uhitila muškarca koji ju je dovezao, od njega je uzet iskaz i traje istraga o ovom slučaju- izjavio je glasnogovornik MUP-a USŽ Ale Šiljdedić.

Kako saznaju Nezavisne novine od izvora bliskih istrazi, ovu osobu je automobilom dovezao A.L. (35) i, neslužbeno, radi se o partneru s kojim je živjela. Šiljdedić je istaknuo kako je tijekom ispitivanja ova osoba davala zbunjujuće iskaze, ali je policija uspjela još jednu mušku oso bu dovesti u vezu s ovim slučajem. I ta osoba je jučer privedena. Šiljdedić je istaknuo kako policija u ovom trenutku ne može sa sigurnošću potvrditi što je uzrok smrti i da će odgovor na ovo pitanje dati obdukcija tijela, koja je zakazana za danas u poslijepodnevnim satima u KB u Bihaću.

Neslužbeno se saznaje kako sve spomenute osobe žive na području Ključa, a sumnja se da bi uzrok smrti ženske osobe mogla biti prekomjerna upotreba narkotičkih sredstava. Istragu o slučaju vode Tužiteljstvo USŽ i pripadnici Kriminalističke policije Treće policijske uprave Sanski Most.