Home Društvo Danas središnja svečanost 64. Dana berbe grožđa – Brotnjo 2019.

Danas središnja svečanost 64. Dana berbe grožđa – Brotnjo 2019.

SHARE

Danas, posljednjeg dana Turističko-kulturno gospodarstvene manifestacije 64. Dana berbe grožđa – Brotnjo 2019. u hotelu Brotnjo će se održati turistički forum „Upravljanje turizmom“. Organizator ovog foruma je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru a početak foruma najavljen je za 14,30 sati.

Tradicionalni svečani mimohod svih sudionika manifestacije od Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga započet će u 18 sati, a po dolasku sudionika manifestacije na Broćanskom trgu će uslijediti otvaranje manifestacije i kulturno-umjetnički program. Posjetitelje manifestacije na Broćanskom trgu očekuje raznovrstan kulturno-umjetnički program te koncert Grupe Magazin.

Bogatu ponudu autohtonih hercegovačkih vina vrhunske kvalitete za ovu prigodu pripremaju broćanski vinari i njihove kolege iz Hercegovine. Blatinom, Žilavkom i ostalim vinima ove će se večeri nazdravljati iz čaša s logom manifestacije te uživati u jelima koje će pripremati Udruga Susret.

Udruga roditelje i prijatelje djece s posebnim potrebama „Susret“ završne će večeri Dana berbe grožđa na Broćanskom trgu pripremati hranu za sve posjetitelje, a posjetitelji će kupujući hranu podržati rad ove udruge.