Home Život Pune ruke posla u dimnjačara Vahe: “Zovu me iz Čitluka, Međugorja, stvarno...

Pune ruke posla u dimnjačara Vahe: “Zovu me iz Čitluka, Međugorja, stvarno ne mogu sve stići…”

SHARE

Vahid Ramić, kako i sam voli reći, jedini kvalificirani dimnjačar na prostoru Hercegbosanske županije, ovoga mjeseca ima pune ruke posla. Traže ga na sve strane, a kako i ne bi kad je sezona grijanja na pomolu. Često se ne stigne ni javiti na telefon pa se odlučio o tomu na svojoj FB stranici obavijestiti korisnike njegovih usluga i zamoliti za razumijevanje.

I uistinu, nije da se Vahid zeza, pokušali smo ga čuti u nekoliko navrata, a u tomu smo uspjeli ni sami ne znamo iz kojega pokušaja.

– Zadržavam se i dalje na prostoru tomislavgradske općine, a zovu iz cijele županije kao i iz Međugorja, Čitluka i drugih hercegovačkih mjesta. Iduće ću godine nastojati animirati ljude da ovaj posao ne ostavljaju za rujan, veće da mi se jave odmah po prestanku loženja, ističe Vahid.

Rado bi, kaže, svima izišao u susret.

– To je moj posao, ali stvarno ne mogu sve dimnjake očistiti u jednome mjesecu, iskreno nam govori Vahid, pomalo i umoran od posla iako mu u tomu već nekoliko godina pomaže sin Armin.

Nadamo se da će lijepih sunčanih dana biti i u listopadu, a Vahida zdravlje poslužiti te da će svi oni koji traže profesionalnoga dimnjačara na koncu ipak imati sreće.

Z.S./Tomislavcity