Home Nekategorizirano Bivša “Ministarka osumnjičena da je bacila bombu u prostorije producentske kuće

Bivša “Ministarka osumnjičena da je bacila bombu u prostorije producentske kuće

SHARE

Pjevačica Edita Aradinović je uhićena i biti će saslušana u policiji zbog sumnje da je u subotu poslije ponoći bacila eksplozivnu napravu na prostorije producentske kuće “FM Plej”.

Ručna bomba “kašikara” bačena je tijekom noći, a srećom, nitko nije povrijeđen, jer su vlasnici “FM Pleja” Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi suradnici, u tom trenutku bili odsutni. Kako su vlasnici rekli, o incidentu su ih informirali susjedi.

– Pozvali su nas ujutro i rekli da su polomljena stakla na našim prostorijama. Filip i ja smo došli i u prvom trenutku nam je djelovalo kao da je riječ o pokušaju pljačke. Provirili smo, jer nismo mogli otvoriti vrata studija. Tada smo vidjeli osigurač na podu i pozvali policiju – objasnio je Miloš Roganović i dodao kako sumnja da je neko najprije razbio prozor, a potom ubacio bombu.

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali, bio s pjevačicom Editom Aradinović. Naime, Aradinović je još u vremenu kad je bila članica grupe “Ministarke” imala ugovor sa producentskom kućom vrijedan 150.000 eura, ali je prošle godine odlučila prekršiti ga i napustiti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekadašnjih suradnika. Zbog toga je ona jedina osumnjičena za napad. Pričinjena je velika materijalna šteta.