Home Gospodarstvo U Čapljini se ponovno otvara hotel “Mogorjelo”

U Čapljini se ponovno otvara hotel “Mogorjelo”

SHARE
Hotel ”Mogorjelo” na proljeće 2020. godine ponovno će otvoriti svoja vrata za sve turiste koji traže smještaj, kao i za goste koji žele posjetiti restoran i caffe bar.

Izvor Čapljinskog portala potvrdio je kako radovi na renoviranju hotela kreću uskoro.

Hotel je zatvoren godinu dana i treba se ići u čišćenje i rekonstrukciju, međutim za nekih 7-8 mjeseci hotel će ponovno otvoriti vrata gostima, rekao je jedan sugovornik blizak novoj upravi hotela “Mogorjelo”.

On dodaje kako će se za početak ići u rekonstrukciju restorana i kafića hotela, dvorana na prvom katu te prvog kata gdje se nalaze smještajni kapaciteti.

Informaciju da će se hotel ”Mogorjelo” ponovno otvoriti potvrdio je u intervjuu za Večernji list čapljinski gradonačelnik Smiljan Vidić.

Ovih se dana rješava problem koji je bio vezan za hotel “Mogorjelo” tako da ćemo nakon renoviranja ponovno imati prelijepi objekt na jedinstvenoj lokaciji. To je važno jer nam trenutačno nedostaje smještajnih kapaciteta premda će i nakon toga problem smještaja ostati. To pokazuje da je Čapljina zanimljiva turistima, vjerujem da će investitori to prepoznati i odlučiti se na izgradnju novih smještajnih kapaciteta, rekao je Vidić.

Čapljinci su pozdravili vijest o otvaranju hotela “Mogorjelo” i svi se slažu kako se radi o objektu koji je simbol Čapljine i koji je jako važan ne samo u smislu smještajnih kapaciteta, nego i u razvoju kulturnog i društvenog života Čapljine.

Podsjetimo, hotel je zatvoren u prosincu prošle godine zbog promjene u vlasničkoj strukturi, piše Jabuka.tv