Home Crna kronika Elitna prostitucija u Hercegovini: Ucjenjuju poduzetnike, dilaju drogu…

Elitna prostitucija u Hercegovini: Ucjenjuju poduzetnike, dilaju drogu…

SHARE

Za ubojstvo mostarskog poduzetnika Ninu Ivankovića osumnjičena je Sunita Hindić Bošnjaković, a ona je s polomljenim nogama privedena u Tužiteljstvo HNŽ-a.

Noge je navodno polomila dok je bježala s mjesta ubojstva, međutim mnogi sumnjaju u tu priču, pa sumnja ide i u smjeru da su Suniti noge polomljene kao upozorenje, da ne progovori o onom što je vidjela i u čemu je sudjelovala, a i da ne oda neke druge tajne o elitnoj prostituciji, piše portal Grude.com.

Izvor blizak policijskim strukturama za portal Grude.com tvrdi da je elitna prostitucija trenutno nešto najopasnije u Hercegovini.

– Radi se o organiziranoj skupini djevojaka koje se međusobno poznaju, a koje imaju makroa i ljude oko njega koje nikom ne smiju spomenuti. Ako progovore, život im je ugrožen. Osim pružanja seksualnih usluga, bave se raznim ucjenama, a često se događa da ih se namjesti nekome koga se želi diskreditirati i takav često ni kriv ni dužan nastrada. Također, poznato je da se od njih može kupiti i droga. To je trenutno najgora vrsta kriminala i nešto najopasnije u Hercegovini, ali i šire – ističe izvor.