Home Društvo Gledatelji oštro o bakama iz Ljubuškog: ‘Sramota za ovu emisiju’

Gledatelji oštro o bakama iz Ljubuškog: ‘Sramota za ovu emisiju’

SHARE

Dream team babe osvojile su srca žirija u Supertalentu. Dobile su zlatni gumb u drugoj epizodi, a direktno u polufinale poslao ih je Davor.

„Ovo je predivno, hvala svima, hoće nam srce iskočiti!“ komentirala je članica ne vjerujući što se dogodilo. Naime, ove živopisne gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti ono što najbolje znaju – gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu.

„Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole!“ otpjevale su i osvojile srca žirija i publike.
No neki gledatelji ipak nisu bili zadovoljni što su bake dobile zlatni gumb te su svoje negodovanje izrazili na društvenim mrežama.

– Sramota za ovu emisiju, svaka čast bakama ali ovo nije talent, praktički se sprdate s ljudima koji stvarno imaju talent i koji su mnogo vježbali kako bi se pokazali u najboljem svjetlu,sramota za Novu TV i za Bilmana koji me je jako razočarao jer sam mislio da je ozbiljan čovjek – glasi jedan komentar, a s tim se složila još jedna gledateljica:

– Divne su, drage vesele, ali ne za zlatni gumb. S njom su se složili i drugi:

“Sve pet, samo krivo mjesto, kriva pozornica”, “Simpa bakice, ali daleko od supertalenta”, “Jel ovo Supertalent ili cirkus”, samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja.

No, mi im možemo samo poručiti da smo ponosni na naše BABE koje su primjer mnogima da život ima svoju ljepotu i u dubokoj starosti.