Home Zanimljivosti Ava otkrila: ‘I kao predsjednica ću objavljivati golišave fotke…’

Ava otkrila: ‘I kao predsjednica ću objavljivati golišave fotke…’

SHARE

Ako postanem predsjednica, uz legalizaciju prostitucije i marihuane zalagat ću se i za sprječavanje abortusa. Jedno pet godina se zalažem za legalizaciju, a o prostitutkama nemam loše mišljenje. Marihuanu ne smatram opijatom – otkrila nam je Ava.

Kada smo ju upitali koje su njezine prednosti u odnosu na ostale predsjedničke kandidate, odgovorila nam je da u njezinom slučaju slika govori više od riječi.

– Jedno je slika, drugo je pozadina – kaže.

‘Upisala bih doktorat iz talijanistike, ali volim kriminalistiku, filmsku režiju i sport’

– Mnogi ljudi ne znaju da ja imam doktorat iz latinskog jezika i to je bio jedan od najboljih doktorata. Radi se o komediji intrige i zavjere. Što se tiče talijanskog jezika, naravno da ću upisati, ali nisam neki fanatik da nešto moram na silu i da se to mora dogoditi u nekom trenutku. Upisala bih i doktorat na talijanistici, ali volim kriminalistiku, filmsku režiju kao i sport – rekla nam je.

Predsjednička kandidatkinja upoznala je i Vladimira Putina i Donalda Trumpa. Putinu je, tvrdi, prije tri godine čestitala rođendan. Trumpa je pak upoznala na Hvaru 2007. godine na natjecanju Miss Universe. Pitali smo ju hoće li graditi dobre odnose s njima ako postane predsjednica, a Ava nam je u svom stilu rekla da će ući u njihove svlačionice te sasvim iskreno priznala da joj je ipak draži Putin.

Samo ljubav

– Kao što sam naglasila nekoliko puta sve ću vas zadovoljiti. Nema države s kojom bih ja bila na negativnoj razini. Imam tu privilegiju što živim u Srbiji, u Beogradu, pa odnosi mogu biti još bolji sa Srbijom, a i ostalim susjedima – odgovorila nam je na pitanje s kojim bi državama zahladila, a s kojima gradila prijateljske odnose.

Osebujna Ava otkrila nam je da bi i kao predsjednica objavljivala golišave fotografije jer smo se, kako kaže, goli i rodili te nema potrebe da živimo u lažnom moralu. Svoje golišave fotografije smatra i umjetnošću. Za Lijepu Našu bi se ošišala i na ćelavo. I za Slavoniju, Istru, Dalmaciju i sve što se nalazi na našem grbu, zaključila je.