Home Društvo Ljubuški vatrogasci sinoć gasili požar na divljoj deponiji kod Bijače, pet prometnih...

Ljubuški vatrogasci sinoć gasili požar na divljoj deponiji kod Bijače, pet prometnih nezgoda u ŽZH

SHARE
Tijekom utorka na području ŽZH zabilježeno je pet prometnih nezgoda te jedan požar na divljoj deponiji u Ljubuškom, navode iz Civilne zaštite ŽZH.

Jučer u vremenu od 20:20 do 21:20 sati, ljubuški vatrogasci (5 vatrogasca s 2 vozila) gasili požar u blizini GP Bijača. Gorjela je divlja deponija otpada.

Zabilježeno je pet prometnih nezgoda na području ŽZH.

Prva je bila u 11 sati, u mjestu Kočerin (Široki Brijeg), gdje je zabilježena manja materijalna šteta. U nezgodi sudjelovali osobno vozilo i moped. Iduća se dogodila u 12:10 sati,  u mjestu Mokro (Široki Brijeg), gdje je također zabilježana manja materijalna šteta. U nezgodi sudjelovala dva vozila.

Nakon toga u poslijepodnevnim satima u 15:20, odnosno u 15:25 sati zabilježene su dvije prometne nezgode u Posušju i to u mjestu Čitluk, gdje je zabilježena manja materijalna šteta. U nezgodi su sudjelovala dva vozila. Odnosno u Ulici Blidinjska gdje je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede, a utvrđena je manja materijalna šteta. U ovoj nezgodi sudjelovala su tri vozila.

Posljednja prometna nezgoda zabilježana je u 16:20 sati, u mjestu Dobrič (Široki Brijeg). Utvrđena je manja materijalna šteta, a u nezgodi su sudjelovala dva vozila.

Iz JP EP HZHB (Javnog poduzeća Elektroprivreda HZ Herceg Bosne d. d. Mostar) doznaje se da je elektroopskrba uredna, ali za danas i sutra planirana su manja isključenja struje.

Planirana isključenja struje za sutra (10. listopada):

  • Poslovnica Elektro Ljubuški
    DV 10 kV Veljaci ( naselja: Ruljaš, Grabovnik, Veljaci, Šipovača, Kapel Mala, Banja, Vojnići, Greda, Dole i Vodice ) 08:00 – 08:10 sati,
  • Poslovnica Elektro Ljubuški
    DV 10 kV Veljaci (naselja: Veljaci, Šipovača, Kapel Mala, Banja, Vojnići,Greda, Dole i Vodice) 08:00 – 14:50 sati,
  • Poslovnica Elektro Ljubuški
    DV 10 kV Veljaci ( naselja: Ruljaš, Grabovnik, Veljaci, Šipovača, Kapel Mala, Banja, Vojnići, Greda, Dole i Vodice ) 14:50 – 15:00 sati.