Home Zanimljivosti Kate Middleton očarala Pakistan, no nije li ipak premršava u ovoj haljini?...

Kate Middleton očarala Pakistan, no nije li ipak premršava u ovoj haljini? Što je sa strukom i grudima?

SHARE

Kate Middleton se upravo nalazi u Pakistanu gdje se zaputila sa suprugom princom Williamom. Mediji su se naravno raspisali o njezinim odjevnim kombinacijama jer se Kate ipak smatra jednom od najvećih svjetskih ikona stila, a najviše im se svidjela nebesko plava lepršava haljina. Istu je sparila s malom srebrnom torbicom, bež salonkama i decentnim naušnicama, kojima se nije hvalila, već ih je dapače, prekrila kosom. Svakako treba pohvaliti i činjenicu da je Kate ispod haljine obukla hlače, što priliči običajima odijevanja u ovoj zemlji.

Instagram

Vojvotkinja je hlače odjenula i ispod druge dvije kombinacije koje je odabrala za posjet Pakistanu, a svakako joj treba skinuti kapu i zbog toga što se potrudila da u svoje outfite za posjet ovoj državi uključi i pakistanske dizajnere, a ne samo one britanske.

Instagram

Ipak, ne možemo se oteti dojmu da je Kate premršava, što je najočitije kada gledamo prvi outfit. Druga dva ipak imaju širi kroj, no kod prvog se itekako vidi da je vojvotkin struk tanašan, a grudi joj se niti ne naziru od silne mršavosti, piše Dnevno.hr