Home Zanimljivosti U noći kad je napadnut Petrač ispred Esplanade, u hotelu se glamurozno...

U noći kad je napadnut Petrač ispred Esplanade, u hotelu se glamurozno partijalo, sve otkrile fotke s društvene mreže Ornele Vištice

SHARE

Proteklog vikenda, kada je ispred zagrebačkog hotela Esplanada pretučen poduzetnik Hrvoje Petrač, u luksuznom zagrebačkom hotelu odvijao se glamurozni rođendansky party, što su otkrile fotografije glumice Ornele Vištice na društvenim mrežama.

Na Facebooku je, naime, Ornela objavila fotografije s gala rođendanske proslave mladog hrvatskog producenta Frana Jurja Prižmića, kojim je i bliska prijateljica.

U istoj prigodi slavila je i Franova sestra Nuša, otkrila je u svojoj objavi lijepa Mostarka.

– Svi Prižmićevi ljudi okupljeni na rođendanu našeg Frana i Nuše, koji je održan prošli tjedan u Esplanadi! – napisala je Vištica.

Slavljenik Fran Juraj Prižmić inače je bio jedan od kandidata za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra, i sin je producenta Igora Prižmića.

Uz slavljenike na zabavi su uživali i njihovi roditelji, Igor Prižmić i kazališna glumica Nela Čolić-Prižmić.

Više od stotinjak fotografija u slavljeničkom tonu u međuvremenu je na Facebooku objavio i sam Fran, a kako je vidljivo iz galerije, proslava je bila prvorazredni društveni događaj

Na njoj su uživale i Vanja Halilović i Marija Cvitanović, Zlatko Vidačković, Jakov Sedlar, Dragan Jurilj, Davor Margetić, Ivan Vukušić i brojni drugi…, piše Slobodna Dalmacija.