Home Crna kronika Detalji nesreće u kojoj je poginuo 28-godišnji vojnik iz Imotskog! Iza njega...

Detalji nesreće u kojoj je poginuo 28-godišnji vojnik iz Imotskog! Iza njega ostali supruga i dijete

SHARE
Mediji su objavili detalje nesreće koja se prošlog tjedna dogodila kod Knina, a u kojoj je poginuo je 28-godišnji vojnik iz Imotskog, suprug i otac malene bebe.

“Prema dostupnim informacijama, 20. listopada 2019. godine u noćnim satima kod Knina dogodila se teška prometna nesreća slijetanja osobnog vozila izvan kolnika, u kojoj je dvoje pripadnika Gardijske mehanizirane brigade bilo teško ozlijeđeno, a jedan pripadnik lakše, a nalazili su se izvan radnog vremena. Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Općoj bolnici u Kninu i u Splitu, a jedan pripadnik Hrvatske vojske koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, preminuo je 21. listopada u bolnici u Splitu od posljedica teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Utvrđeno je da su pripadnici Gardijske mehanizirane brigade bez dozvole napustili vojarnu te će protiv njih biti proveden stegovni postupak”, rekli su za Index iz MORH-a.

Indexu su iz MORH-a potvrdili da su sve troje sudionika nesreće pripadnici Hrvatske vojske.

Kako su poručili, bez dozvole su napustili vojarnu u Kninu, zbog čega su protiv vojnikinje koja je pod utjecajem alkohola izazvala nesreću i preživjelog suvozača pokrenuli stegovni postupak.