Home Crna kronika Dječaka (2) liječnici ga nisu uspjeli spasiti, grašak mu zaglavio kod glasnica!

Dječaka (2) liječnici ga nisu uspjeli spasiti, grašak mu zaglavio kod glasnica!

SHARE

Austin Hardman (2), iz Durhama je odjednom počeo kašljati. Njegov otac Daniel je shvatio da se njegov sin guši i počeo ga je lupati po leđima. Budući da njegovi pokušaji spašavanja nisu uspijevali, Austinova mama Emma nazvala je hitnu pomoć.

Daniel je pokušavao kardiopulmonalnu reanimaciju, mjere oživljavanja, dok hitna pomoć nije došla. Kada je hitna pomoć došla, Austin je već bio poplavio. Kisik su mu pokušali dati kroz masku.

Austina su hitno odveli u Sveučilišnu bolnicu u Durhamu, ali liječnici ga nisu uspjeli spasiti, prenosi Chronicle Live.

-Naš Austin je bio lijep dječak i imao je ogromno srce i najveći osmijeh koji sam ikad vidio. I sada kada gledam videozapise uvijek me nasmije. Jako nam nedostaje. Ja i Emma smo pravi sretnici što smo imali takvog prekrasnog sina – rekao je Austionov otac Daniel, prenosi 24sata.

Doktor patologije Srinivas Annavarapu, koji se bavi isključivo dječjim slučajevima, rekao je da je grašak zaglavio kod glasnica, blokirajući dišne putove. Također je rekao da nije bilo moguće da netko hranu ukloni prstima i potvrdio je da medicinski radnici nisu mogli provesti postupak za uklanjanje hrane.

-Nadam se da nitko neće doživjeti ovako nešto. Nikada nisam mislio da ću biti u ovoj situaciji. Ako imate priliku naučiti kako se CRP radi, svakako naučite, jer nikada ne znate kada vam može zatrebati – zaključio je Daniel, a prenosi Mirror.