Home Društvo Jedna pozitivna priča iz Mostara

Jedna pozitivna priča iz Mostara

SHARE

U subotu, 26.10. sa početkom u 9 sati planirana je veća radna akcija čišćenja i uređenja park šume Trumuša u Mostaru.

Kako navode organizatori, pored redovite ekipe iz građanske inicijative ”Zajedno za Trimušu”, članova MostarRunnersa, Mostarskog polumaratona, Škole trčanja Sanus Motus, Fitness kluba Fitality, ove će im se subote priključiti i Oružane snage Bosne i Hercegovine, uz podršku Fonda za zaštitu okoliša HNŽ/K.

Pozvali su sugrađane, roditelje s djecom, tvrtke, klubove, organizacije grada Mostara da im se pridruže i budu dio lijepe priče.

Početak jedne pozitivne priče

Revitalizacija park šume Trimuša počela je sredinom osmog mjeseca kada je naš sugrađanin Đemal Kasumović pokazao da se uz malo dobre volje i ustrajnošću može puno postići. Njegovu ideju prepoznali su mnogobrojni građani i organizacije te mu svakodnevno pomažu u realizaciji. Do sada je očišćena šetnica uz Radobolju i gornji plato (dio oko parkinga), a trenutno se radi na površinama oko dječjeg i košarkaškog igrališta.

Učimo djecu od malih nogu kako voljeti, poštivati i čuvati prirodu. Čuvajmo park šumu Trimuša, zelene površine i grad Mostar za sljedeće generacije. Pridružite nam se Trimuši, subota 26.10. s početkom u 9 sati, poručili su organizatori.