Home Crna kronika Zbog ubojstva kod Ljubuškog pod istragom ‘Vidoviti Milan’

Zbog ubojstva kod Ljubuškog pod istragom ‘Vidoviti Milan’

SHARE
Već 15 dana traje istraga o svirepom ubojstvu Lane Bijedić (19) iz Mostara.

Tijekom vikenda istražitelji su ponovno satima češljali mjesto gdje je tijelo pronađeno u nadi da su nešto propustili. Također, pomno se prate komentari koji se objavljuju na portalima i društvenim mrežama.

Izvjesni Vidoviti Milan, čiji je komentar otišao dotle da je „opisao“ ubojicu, ali i dao svojevrstan prikaz zločina također je pod istragom.

Policija, prema pisanju “Avaza” navodno nije mogla ući u trag osobi koja se krije iza pseudonima, ali se na tome intenzivno radi.

Istražitelji iznova saslušavaju sve svjedoke, a iskaz će ponovno dati i ribar koji je pronašao tijelo.

Također, ponovo se pregledavaju snimci koji su izuzeti s brojnih objekata na području Čapljine i Mostara, a istražitelji se nadaju da će im od koristi biti rezultati vještačenja tragova izuzetih s tijela nesretne djevojke, njenih bilješki, laptopa i mobitela.

Prema dosadašnjim pokazateljima, istražitelji su sve uvjereniji da djevojka nije ubijena na mjestu gdje je njeno tijelo pronađeno. Također, sve je izglednije da osoba u čijim su automobilima, Fiat i BMW, traženi tragovi krvi ne može biti povezana s ovim zločinom.

U policiji i tužiteljstvu pod čijim se nadzorom vodi istraga nadaju se da će uskoro Lanina majka Nina Bijedić, dekanica Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, biti sposobna dati svoj iskaz, prenosi Grude.com