Home Kultura U Knjižnici Ljubuški održana bogata kulturna večer

U Knjižnici Ljubuški održana bogata kulturna večer

SHARE

Sinoć je u Knjižnici Ljubuški održana veoma bogata kulturna večer.

Naime, upriličeni su susreti članova čitateljskog kluba “Tvrđava” (odrasli) te članova čitateljskog kluba “Od korica do korica” (učenici).

Moderator čitateljskog kluba “Tvrđava” je prof. Boris Brkić, dok je pak moderatorica čitateljskog kluba “Od korica do korica” učiteljica Memnuna Mahić.

Oba susreta su protekla u ugodnom i konstruktivnom druženju. Ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane knjigoljupce da nam se pridruže na slijedećim susretima: “Tvrđava” – u četvrtak 21. studenoga, s početkom u 18 sati, te “Od korica do korica” – u subotu 23. studenoga, s početkom u 11 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Ujedno, izuzev spomenutih susreta, upriličen je i redoviti susret polaznika besplatnog tečaja crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški (1. grupa), pod stručnim rukovodstvom prof. Ivane Pavlović.

Podsjećamo, tečaj se održava ponedjeljkom i srijedom, s početkom u 18 sati, za učenike te utorkom, s početkom u 18 sati, za odrasle.

U okviru predstojeće manifestacije “Advent u Ljubuškom” članovi čitateljskih klubova upriličit će razmijenu knjiga među žiteljima grada, u srijedu 11. prosinca, s početkom u 15 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana, dok će se pak polaznici tečaja svekolikoj ljubuškoj javnosti predstaviti svojim radovima na izložbi slika koja će biti uprilčena u nedjelju 15. prosinca, s početkom u 19 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana.