Home Društvo Opsjednuta doktorica poslala čak 9 000 poruka muškarcu iako nisu bili u...

Opsjednuta doktorica poslala čak 9 000 poruka muškarcu iako nisu bili u vezi

SHARE

Doktorica Denise Jane Lee iz Sydneyja je poslala 9.000 poruka osobi s Tindera s kojom je bila nekoliko puta na spoju, Matthewu Holbertonu, a kasnije je slala poruke i njegovoj djevojci, kao i obitelji.

Optužena je za uznemiravanje i dobila je četiri kazne. Iako nisu bili u vezi, bili su na četiri večere 2015. godine i imali dva seksualna odnosa prije nego je Matthew prekinuo njihovu vezu i odselio se u Melbourne. Nakon suđenja koje je trajalo pet dana, Denise Jane Lee optužena je za četiri od deset optužbi.

Ova doktorica je čak prije dvije godine završila i u zatvoru zbog svojeg ponašanja. Nakon što su je uhitili, Denise je gledala fotografije nesuđenog partnera na društvenim mrežama, a jednako tako je pratila gdje se kreće te imala informacije o njegovim prijateljima.

Osim što je poruke slala Matthewu, slala je i email njegovoj mami, njezinim kolegicama i njegovom ocu i njegovim kolegama.

Uznemiravanje je otišlo toliko daleko, da su neke žrtve razmišljale i o samoubojstvu.

“Koga god da voliš, postat će žrtve”, “Platit ćeš”, “Zaslužuješ sve što ti spremam”, samo su neke poruke koje je Denise slala svojim žrtvama, piše Metro. Sudac je odbacio mogućnost pomilovanja zbog mentalnog zdravlja i zakazao ponovno suđenje u utorak.