Home Šport GOŠK iz Gabele ima najveću tržišnu vrijednost od svih klubova Prve lige...

GOŠK iz Gabele ima najveću tržišnu vrijednost od svih klubova Prve lige FBiH

SHARE

Ugledna i svjetski priznata stranica specijalizirana za određivanje tržišnih vrijednosti nogometaša i klubova, Transfermarkt.com, unijela je, između ostalog, i nove podatke za Prvu ligu FBiH.

Tako čitava Prva liga FBiH trenutno vrijedi 22,90 milijuna eura, a najveću tržišnu vrijednost od svih klubova lige u ovom trenutku ima NK GOŠK iz Gabele, s vrijednošću od 1,95 milijuna eura, potom slijedi FK Olimpik iz Sarajeva koji trenutno vrijedi 1,70 milijuna eura, dok je na trećem mjestu te liste NK Zvijezda iz Gradačca s vrijednošću od 1,68 milijuna eura.

S druge strane, FK Radnik iz Hadžića trenutno ima najmanju tržišnu vrijednost, i to u iznosu od 1 milijun eura, a potom slijede FK Budućnost Banovići s tržišnom vrijednosti od 1,10 milijuna eura, te NK Travnik koji trenutno vrijedi 1,15 milijuna eura.

Također, Transfermarkt.com je ponudio i podatak o ukupnom broju prijavljenih igrača računajući sve klubove Prve lige FBiH, te ih je tim redoslijedom 377, od kojih je najviše njih u FK Budućnost Banovići, i to 29, a najmanje u NK Zvijezda Gradačac, točno 20 igrača, prenosi Djaka-city.info

Aktualni Transfermarkt.com podaci o prvoj ligi FBiH: