Home Šport BiH-zemlja čudaka: Trenera u 89. minuti pogodila lopta, on ušao u teren...

BiH-zemlja čudaka: Trenera u 89. minuti pogodila lopta, on ušao u teren i tražio pomoć

SHARE

Trener Sutjeske iz Foče Duško Rašević u meču 13. kola Druge lige RS-a protiv Leotara iskoristio je činjenicu da ga je lopta pogodila u stomak i kako bi zadržao vrijeme, ušao je u teren i tražio pomoć.

Sutjeska je od druge minute imala prednost, a kako se bližio kraj meča, tako je Leotar bio sve ofanzivniji i opasno je prijetio golu domaćih, što je trener Sutjeske prepoznao i pokušao je na jedan nevjerojatan, ali nesportski način pomoći svom timu.

Naime, u završetku meča, točnije u 89. minuti, trenera Sutjeske je lopta pogodila u stomak dok je stajao u svom prostoru, nakon čega se došetao do terena i pao na travnjak tražeći medicinsku pomoć, piše Klix.

Njegov potez je naljutio gostujuće igrače koji su odmah tražili da napusti teren, ali dok se čitava situacija smirila, tempo igre se pao i Sutjeska je do kraja meča uspjela sačuvati prednost.

Rašević je zbog ovog poteza dobio žuti karton.

Nešto što još nije viđeno u svijetu fudbala.Na ovaj način FK Sutjeska iz Foče krade vrijeme za igru, inače radi se o 89' i rezultatu FK Sutjeska – FK Leotar 1:0🤡🤡🤡

Posted by SD Leotar Trebinje – sportske novosti on Petak, 1. Novembar 2019.