Home Zanimljivosti Goran Bogdan: Boli me (neka stvar) za Hrvatsku i za to što...

Goran Bogdan: Boli me (neka stvar) za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana

SHARE

Glumac Goran Bogdan u intervjuu za srpski Alo osvrnuo se na činjenicu da serija “Senke nad Balkanom” nije emitirana u Hrvatskoj.

“Ma boli me (neka stvar) za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana. Slobodno to napišite”, rekao je na početku razgovora, a onda nastavio pomirljivim tonom. Rekao je da puno snima za američko tržište, a na pitanje što glumci s Balkana mogu ponuditi tako velikoj zemlji odgovorio je: “Malo toga fali američkom tržištu, možemo samo ponuditi im naše probleme. Nije stvar novca, nego kako oni sve to rade. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, tako da nije problem u Americi. Sve je do pojedinca, kada bi se svatko bavio svojim poslom, bilo bi mnogo bolje. Neka svatko čisti svoje dvorište i bavi se sobom. Kada bismo tako funkcionirali, odmah bi nam bilo bolje”.

Dodao je da mu nije drago što je završilo snimanje “Senki” jer voli raditi.

“Obožavam raditi i nijedan trenutak mi nije pao teško na snimanju. Ipak, razumijem Dragana jer je njemu stvarno bilo najteže. On se slomio kako bi serija bila ovako dobra i gledana”, rekao je.

Najavio je da će njegov lik Mustafa Golubić biti bolji nego u prvom dijelu.

“Kako su povijesni događaji sve gori u seriji, tako je i Mustafa sve lošiji. Rastrzan je, luđi, opasniji, mračniji… Ove sezone, kada poludi bit će baš zaje*an”, tvrdi, prenosi Vrisak.info