Home Crna kronika Novi sudar: Zoran I. poginuo, Mirjana I. teško ozlijeđena

Novi sudar: Zoran I. poginuo, Mirjana I. teško ozlijeđena

SHARE

Zoran Ivanovski (63) iz Budve poginuo je, dok je njegova saputnica i sugrađanka Mirjana Ivanovski (59) teško ozlijeđena u sudaru Peugeotu u kojem su bili i kamiona cisterne, za čijim volanom je bio Almin Ramljak (34) iz Busovače.

Nesreća se dogodila na putu Rogatica – Podromanija u mjestu Vran kod Rogatice, a  u nesreći je povrijeđen i vozač kamiona, piše Glas Srpske.

Neslužbeno, Ivanovski nije poginuo na licu nesreće, već je preminuo od posljedica ozljeda poslije nesreće. Ozlijeđena Mirjana Ivanovski i Ramljak su prevezeni u bolnicu u Foči, gdje su zadržani na liječenju.

Do nesreće je došlo najvjerovatnije zbog nepažnje i neprilagođene brzine.

“Tragovi s lica mjesta ukazuju da je vozilo Peugeot, kojim je upravljao Ivanovski, udarilo u lijevu stranu cisterne. Od siline sudara kamion je sletio s puta i prevrnuo se, dok se Peugeot okrenuo na kolovozu, te sletio na desnu stranu i udario u stijenu”, pojasnio je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo priopćili  su da je vozač Peugeota Z. I. preminuo usljed zadobijenih ozljeda, dok su suvozač u automobilu M. I. i vozač cisterne A. R. zadobili tjelesne ozljede.