Home Šport “Stop the VAR in Croatia”

“Stop the VAR in Croatia”

SHARE

U 4. kolu Lige prvaka u Maksimiru su nogometaši Dinama i Šahtara odigrali 3:3. Dinamo je u 94. minuti vodio 3:1, imao pobjedu vrijednu europskog proljeća, a onda u šokantnoj završnici primio dva gola.

Bio je to šok za navijače i igrače, ali i trenera Nenada Bjelicu koji je bijes iskalio na VAR-u.

Bjelica nakon utakmice sa Šahtarom došao je u studio HRT-a i opleo po VAR-u. Komentirao je sporne situacije s Petkovićem i Ademijem u kaznenom prostoru.

“Ako ne žele gledati to, što će nam taj VAR?! Ja uvijek govorim da je VAR obično s*anje! Ubija emocije, ubija igru. To je cirkus. Pogledajte koliki je cirkus u Engleskoj. U Italiji je tek najveći cirkus! I dalje se tumačenje spornih situacija svodi na interpretaciju. Čemu onda to? Ukinite onda VAR! Ja sam apsolutno protiv VAR-a, on ubija emocije, ubija nogomet”, rekao je trener Dinama.

Nakon njegove izjave u Hrvatsakoj se otvorila polemika o VAR-u, mnogi su rizirirali uizjave trebera Dinama, a momci iz Bednje obradili su pjesmu Tomislava Ivčića ‘Stop the war in Croatia’ u znak podršku Dinamu.

– Kako je utakmica završila bili smo u šoku i nismo mogli spavati. Ideje su nam padale napamet, ali otišli smo kućama i našli se nakon besane noći. Ideje su samo navirale, a onda smo se dogovorili da moramo nešto snimiti – rekao je za 24 sata frontmen Kavalira Danijel Češnjaj i dodao:

– Svi smo Dinamovci i odlučili smo podržati voljeni klub kroz zezanciju uz pjesmu.

Izvor: Maxportal.hr