Home Crna kronika RACIJA U HERCEGOVINI Oduzeti kokain i hladno oružje

RACIJA U HERCEGOVINI Oduzeti kokain i hladno oružje

SHARE

U raciji koju je trebinjska policija provodila u petak navečer radi kontrole ugostiteljskih objekata i održavanja povoljnog stanja sigurnosti, te sprječavanja maloljetničke delikvencije, u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinju je oduzet zamotuljak kokana od osobe S.L., jedan nož od osobe D.B, kao i dvije željezne cijevi.

Policija je priopćila da će protiv D.B. biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, na osnovu Zakona o oružju i streljivu, a protiv  S.L. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka po Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga, dok su željezne cijevi izuzete radnjom očevida.

Policija je u ovoj raciji registrirala i dva prekršaja zbog posluživanja alkohola maloljetnim osobama i četiri prekršaja zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene radnje, koji su takođe sankcionirani.

U Policijskoj upravi Trebinje kažu da su njihovi pripadnici poduzeli i niz drugih mjera i radnji, u kojima su sankcionirane osobe zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru, prenosi Saransak.com