Home Društvo Nina Bošnjak, odbojkašica i učenica 1. razreda medicinske iz Gruda: Utrku sam...

Nina Bošnjak, odbojkašica i učenica 1. razreda medicinske iz Gruda: Utrku sam posvetila roditeljima

SHARE
U petak je u sklopu proslave Dana općine Grude 2019. održana ulična utrka učenika grudskih škola, koja je bila podijeljena na četiri kategorije.
Kod srednjoškolki je najbrža bila Nina Bošnjak s vremenom od 6 minuta i 21 sekundu. Srebrno je osvojila Mia Miloš, a broncu Iva Marić.

Nina Bošnjak za Grude.com je ispričala dojmove nakon velike pobjede kojom je naslijedila Lauru Ćorluku, danas studenticu koja je dvije godine zaredom osvajala titulu najbrže.

S obzirom da je Nina 1. razred medicinske škole imati će priliku i srušiti ili barem izjednačiti rekord kojeg je Laura postavila.

– Iskreno, prvo sam mislila da neću stići na utrku jer nisam bila kući, no došla sam doslovno 10 minuta prije utrke, uzela broj i stala na start. Bila sam uzbuđena i jedva čekala krenuti, a vidjela sam puno cura koje bi mogle biti prve i iskreno, nisam se nadala prvom mjestu – priznaje nam Nina.

Bez posebnih priprema, ostvarila je veliku pobjedu. –  Dok sam trčala samo sam molila da sve bude u redu, a utrku sam posvetila svojim roditeljima – kaže pobjednica koja već dvije godine trenira odbojku, a ne sumnjamo da je očekuje još puno velikih uspjeha, piše Grude.com