Home Crna kronika Zašto se na Laninom mobitelu nalazi slika mjesta ubojstva napravljena s vijadukta?

Zašto se na Laninom mobitelu nalazi slika mjesta ubojstva napravljena s vijadukta?

SHARE

Njemački računalni stručnjaci otključali su telefon ubijene Lane Bijedić, nakon čega je pronađena fotografija koja je snimljena s vijadukta na autocesti

Tko je i zašto brutalno ubio 19-godišnju Lanu Bijedić iz Mostara, čije je tijelo 6. listopada pronađeno u rijeci Studenčici, u Studencima kod Ljubuškog, i dalje je nepoznanica. Portal Klix je objavio nove detalje o tom slučaju. Naime, tvrde kako su IT stručnjaci u Njemačkoj uspjeli otključati njezin telefon, nakon čega je vraćen u Sarajevo gdje ga analiziraju istražitelji Federalne uprave policije (FUP).

Prema pisanju portala, na telefonu je pronađena fotografija koja je snimljena s vijadukta na autocesti, ispod kojeg je tijelo Lane Bijedić pronađeno. Jeziva je informacija da je fotografirano baš mjesto na kojem je ribar pronašao mrtvo tijelo 19-godišnje Mostarke.

Viđena na vijaduktu

Lana je kobnog dana viđena i na samom vijaduktu Studenci, kao i na putu do njega od autobusne postaje u Čapljini, gdje je stigla iz Mostara. Istražitelji se nadaju da telefon sadrži još vrijednih podataka koji bi mogli rasvijetliti Lanine posljednje dane. Pripadnici MUP-a i Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona posljednjih tjedana ispitali su stotine osoba te pregledali nebrojene sate snimaka nadzornih kamera oko Čapljine.

Četiri dana nakon smrti, tijelo Lane Bijedić ispraćeno je iz Mostara za Beograd gdje je potom kremirana, prenosi Net.hr