Home Zanimljivosti Snimka spektakularnog bijega: Skočio iz policijske postaje vezan za radijator

Snimka spektakularnog bijega: Skočio iz policijske postaje vezan za radijator [video]

SHARE

Trik koji Harry Houdini sigurno ne bi odobravao uhvaćen je na snimci u Rusiji. Umjesto da pobjegne iz svojih lisica, muškarac je iz policijske postaje kroz prozor na automobil skočio s radijatorom vezanim za sebe.

Snimka koja se proširila društvenim mrežama prikazuje pritvorenika kako odvažno skače s drugog kata zgrade na krov crvenog vozila koje je stajalo ispred, i sve to dok je bio vezan za veliki bijeli radijator.

Neposredno prije kraja snimke još je netko gurnuo nogu kroz prozor, a komentatori spekuliraju radi li se o policajcu ili možda još nekom pritvoreniku.

Russian Times prenio je snimku uz naslov “Houdinijev trik na ruski način” i piše kako se o njoj ne zna puno. Prema nekoliko izvještaja, nastala je u Moskvi, no to nije potvrđeno. Identitet skakača također je nepoznat, iako je već dobio brojnu podršku na društvenim mrežama zbog svoje želje za slobodom.

Međutim, bilo je mnogo onih koji su smatrali da je snimka namještena. Skeptici tvrde da je uklanjanje ruskog radijatora stare škole golim rukama nemoguće te težak zadatak čak i vodoinstalateru, koji ima sav alat i nema lisice.