Home Nekategorizirano Prepoznajete li čovjeka u zagrljaju hrvatske predsjednice? Bio je preponosan

Prepoznajete li čovjeka u zagrljaju hrvatske predsjednice? Bio je preponosan

SHARE
Budući da su se Vatreni plasirali na Euro 2020, Luka Modrić je na izvanrednom putu da postane igrač s najviše nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Hrvatska reprezentacija izborila je svoje šesto europsko prvenstvo, peto u nizu, a dvoboj protiv Slovačke na Rujevici promatrali su i brojni uglednici u svečanoj loži.

U Rijeku su stigli očekivani gosti na čelu s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović, no jedna je osoba osobito upala u oko jer se rijetko ističe – Stipe Modrić!

Dakako, riječ je o ocu hrvatskog kapetana Luke Modrića, ponajboljeg igrača svijeta, kojem nedostaje još samo osam nastupa da postane nogometaš s najviše nastupa u hrvatskom dresu (trenutačni rekorder je Darijo Srna sa 134 nastupa).

Budući da se Hrvatska naposljetku plasirali na Euro 2020, Modrić je na izvanrednom putu da to i ostvari, na ponos svog oca koji je uz širok osmijeh dočekao posljednji sučev zvižduk na Rujevici. Novinar Večernjeg lista Mladan Milčić zabilježio je trenutak kada se našao u zagrljaju prve dame Hrvatske, ali i Miroslava Blaževića, čovjeka koji je Hrvatsku odveo do bronce 1998. godine u Francuskoj, piše Vecernji.hr.

Dakako, prisutan je bio i suprug predsjednice RH Jakov Kitarović, piše Jabuka.tv