Home Zanimljivosti Još jedna djevojka od Johnny Deppa pobjegla ‘glavom bez obzira’

Još jedna djevojka od Johnny Deppa pobjegla ‘glavom bez obzira’

SHARE

Optužbe na račun Johnnyja Deppa od strane njegove bivše supruge još uvijek pljušte, čak i dvije godine nakon razvoda zbog navodnog zlostavljanja, pa je glumac neprestano pod povećalom javnosti.

Sva ta pozornost, čini se, njegovoj novoj djevojci došla je do grla pa je spremila stvari i odselila se iz njihovog zajedničkog doma u Los Angelesu.

Nakon mučnog razvoda od glumice Amber Heard (33), Johnny Depp (56) neko je vrijeme imao utjehu u zagrljaju ruske go-go plesačice Poline Glen (24) bez obzira na to što je više nego dvostruko mlađa od njega.

No, kako navode strani mediji, Glen je odlučila ostaviti Deppa i ‘pobjeći glavom bez obzira’ iz Los Angelesa u rodni Sankt Petersburg jer ju je sva medijska pozornost zbog Deppa prestrašila i željela se maknuti od svega.

Deppa i Glen prvi put se povezalo 2017., iste godine kada je Depp finalizirao razvod s Heard, ali njegova pravna bitka s bivšom suprugom koja ga je optužila za zlostavljanje tada je tek počela pa se Depp oporavljao u društvu plesačice. Naime, Heard je u optužnici navela kako ju Depp sustavno fizički i psihički zlostavljao, odnosno tukao, vukao za kosu i to posebice kada bi se napio, a detalje je otkrila i u tekstu za Washington Post, što je Deppa izbacilo iz takta. Glumac je sve optužbe negirao i tužio Heard za klevetu, a ona nije odustala već mu je odgovorila protutužbom u kojoj je navela još detalja o zlostavljanju. Neki izvori tvrde da se Deppova mlađahna djevojka vrlo brzo uselila u njegov dom, a navodno su se planirali i vjenčati, no čini se da njihova ljubav nije mogla izdržati sve udarce u Deppovom smjeru.

Prije nekoliko dana, Deppovi fanovi su uzeli stvar u svoje ruke kako bi napakostili Heard jer ne vjeruju da je njihov idol sposoban zlostavljati ikoga.

Zbog toga su pokrenuli peticiju protiv Heard jer vjeruju da je ona zapravo zlostavljala njega.

“Budući da je Amber Heard dokazana zlostavljačica, Warner Bros i DC Entertaiment trebali bi i moraju ukloniti Heard iz projekta “Aquaman 2″. Ne trebaju ignorirati patnju njezinih žrtava i ne smiju uzdizati zlostavljačicu”, stoji u peticiji na Change.org.

Fanovi su unutra također naveli da Heard obiteljsko nasilje nije strano jer je navodno zlostavljala i svoju bivšu partnericu, Tasyu Van Ree s kojom je bila u vezi od 2008. do 2012., prenosi Bljesak.info