Home Zanimljivosti Glumica iz Hercegovine o braku sa starijim suprugom: Razlika u godinama im...

Glumica iz Hercegovine o braku sa starijim suprugom: Razlika u godinama im ne smeta, zbog njega je odbila Olivera Stonea…

SHARE

Poznata glumica Nataša Ninković (47), porijeklom iz Hercegovine, točnije iz Trebinja udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, koji se ne voli isticati u javnosti, a tvrdi da joj je brak pomogao da sazrije.

Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo uskladiti korake – rekla je svojevremeno Nataša.

– Danas mogu da kažem da sam sazrijevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja im se može potpuno posvetiti – dodala je tada Ninković, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi 23 godine, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku.

On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Nataša je u intervjuu za “Blic” jednom prilikom otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stonea upravo zbog svog supruga.

– Oliver Stone bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga vidjela poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gdje glumim, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vrijedno, da sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da glumim u Beogradu i ja sam mu odgovorila: “Naravno” – rekla je tom prilikom glumica.

Glumica je uvijek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela “holivudske trenutke”.

– Ja sam sretna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: “Nema dalje, nema bolje”. Situacije “nema dalje” imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – izjavila je Nataša ranije, piše Saransak.com