Home Zanimljivosti Muškarac je dirao predsjednicu, tjelohraniteljica iz Metkovića je munjevito regirala: HRT objavio...

Muškarac je dirao predsjednicu, tjelohraniteljica iz Metkovića je munjevito regirala: HRT objavio video na Facebooku, ali je onda snimka naglo nestala!?

SHARE

Kolinda Grabar-Kitarović boravila je u Zadru. Prilikom pozdravljanja građanin ju je potapšao po ramenu, a tjelohraniteljici se to nije nimalo svidjelo, smatrala je to rizičnom akcijom građanina pa je reagirala, a što se sve lijepo vidi na snimci HTV-a.

Inače mlada i lijepa tjelohraniteljica se zove Ana Marević i rodom je iz Metkovića, a predsjednicu prati na skoro svim njenim putovanjima, te je u nekoliko navrata plijenila i pažnju nacionalnih medija.

Video je danas objavio HRT na svojoj Facebook stranici “HRT vijesti”, ali su ga onda iznenada maknuli.

Još nije objašnjeno zbog čega je video uklonjen, a do tada u galeriji pogledajte screenshotove tog videa.

'OPASNA' ANA

Marević je prije nekoliko godina u intervju za Portal Oko otkrila kako je biti jedina žena u interventnoj jedinici u Dubrovniku, a rekla je i više o svojim željama i ambicijama. Tada je kazala kako je oduvijek bila sportski tip, napomenuvši kako je trenirala rukomet što joj je mnogo značilo za posao policajke.

Navodi i dok je bila na Akademiji najveća joj je strast bila Interventna jedinica.

Istaknula je za Portal Oko kako su u početku bavljenja policijskim poslom postojale određene predrasude od strane muških kolega.