Home Šport Horor u NBA-u! Nepomično je ležao, iznijeli ga na nosilima..

Horor u NBA-u! Nepomično je ležao, iznijeli ga na nosilima..

SHARE

Tek što su zagrijali svoj moćni stroj, Boston Celticse je pogodila još jedna teška ozljeda! Nakon Gordona Haywarda, Celticsi će, čini se, na duže vrijeme ostati i bez sjajnog playmakera Kembe Walkera kojem je nastradao vrat na utakmici protiv Denvera.

Nuggetsi su imali napad, a Walker je čuvao Jamala Murrayja i u jednom trenutku se spetljao te udario glavom u trbuh suigrača Semija Ojeleyea i pao na pod. Njegova momčad je otišla u napad jer nije izgledalo ništa ozbiljno, no razigravač Bostona ležao je nepokretno na parketu. Ubrzo je uletjela i liječnička služba Bostona koja mu je odmah pružila pomoć. Stavili su mu ovratnik oko vrata te ga na nosilima iznijeli s terena i odvezli u bolnicu na daljnje preglede.

Nije poznata težina ozljede, ali po njegovim reakcijama, nije izgledalo bezazleno. Košarkaši Denvera i Bostona su sve promatrali u šoku s mišlju da se samo nije dogodilo ono najgore, a to je lom vrata.

 

Iako još ništa nije poznato, Celticsi će gotovo sigurno na neko vrijeme ostati bez sjajnog Walkera koji je u klub stigao na početku sezone kao zamjena za Kyrieja Irvinga.

NBA: Boston Celtics at Denver Nuggets | Autor: Ron Chenoy Foto: Ron Chenoy

Inače, Boston je inače poznat kao klub koji ima brojne pehove s ozljedama. Prije dvije sezone je Gordon Hayward tek došao u klub i u prvoj utakmici slomio gležanj zbog čega ga nije bilo godinu dana, a i prije nekoliko tjedana je slomio ruku zbog čega ga opet nema na parketima. Kyrie Irving je prošle sezone više bio po bolnicama nego na parketu, a sada je Brad Stevens ostao i bez Kembe Walkera čija ozbiljnost ozljede još nije poznata.

Kemba je u 14 utakmica prosječno zabijao 22,6 koševa po utakmici uz pet asistencija i pet skokova.